Zep solcelle tagsten

Energyxx er forhandler af ZEP integrerede Solcelle teglsten i Danmark. ZEP er globalt anerkendt som TÜV og CE certificeret. En højteknologisk producent af solcelle tagsten.

Vores teglsten omfatter integrerede solceller i keramiske tegl. Solcelleteglene er connected til hinanden med speciel TUV godkendte stik, de er connected i grupper af maximum 30 teglsten, til en optimizer der er sat op til SolarEdge`s inverter, der er medvirkende til at opnå det bedste kvalitets system på markedet. Disse innovative løsninger produceres i flere forskellige farver, med rød og sort som mest efterspurgte. Produktionen af energi afhænger naturligvis af vejret, en skyfri himmel er bedst, men dit tag vil også producere elektrisk energi i løbet af en overskyet dag også selv om det regner.

Du behøver ikke at dække hele dit tag med solcelle tagsten, der kan anvendes matchende tegl til de knap så producerende steder. Disse tegl har samme udseende som solcelle tagsten, blot uden solcellerne og dermed også billigere.

Solcelle tagsten har 30 års garanti fra fabrikken, 30 års garanti på tætning samt 30 års garanti på produktionen af energi.

Se folder her

Se video

Har du nogle spørgsmål?

Ring på 44 660 660 eller udfyld kontaktformularen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Her ligger jeg

Silovej 32D
2695 Karlslunde

Skriv til mig...

Ring til mig